Höynäytys

Viime torstaina järjestimme ystävälleni Minnalle yllätys Babyshowerit. Alkuun tuntui että emme millään saisi järjestettyä päivää, jolloin kaikki Minnan USA suomiystävät pääsisivät paikalle. Pähkäilyjen jälkeen parhaimmaksi päiväksi osoittautui torstai, joka myös samalla toimi päivänä jota Minna ei todella osannut arvata. Järjestimme Emmin, Annin, Raijan, Carolan ja Sirkun kanssa juhlat Minnan ja Juhan asuinkerrostalon kerhohuonella. Sillä aikaa kun Minna oli suihkussa, Minnan mies Juha tuli avaamaan minulle oven heidän kerhohuoneelleen. Sitten Minna ja Juha lähtivät syömään siipiä ja sillä aikaa me muut järjestimme yllätystä. Minnan kotiutuessa hänet saatiin yllätettyä täysin. Heh pikku-mursua vietiin kyllä 100-0. 

Babyshowerit kruunasi tämä mieletön auringonlasku 

Jännityksellä odotellaan Minnan saapumista

Babyshower poppoo vasemmalta: Carola, Emmi, Raija, Minna, Sirkku ja Anni


Tarjoilu hoidettiin nyyttärimeiningillä niin, että jokainen toi juhliin jotakin. Tarjolla oli jos minkälaista salaattia, mutakakkua ja Annin tekemät upeat vesimelonista tehdyt lastenvaunut. Lisäksi olimme hankkineet mintun värisiä koristeita, sillä tulevan vauvan vanhemmat eivät ole halunneet saada tietää vauvan sukupuolta. Ohjelmaksi olimme suunnitelleet äidin vatsanympäryksenarvausta, vauvatietokilpailua, vauvantarvikearvausta sekä vauvakuvien arvausta. Minun vauvakuvan yllättäen arvasi jokainen. Olipa kivat juhlat ja mikä tärkeintä tuleva äiti näytti nauttivan. :) Minnan on tarkoitus tulla Suomeen synnyttämään ja koska hänen laskettuaikansa on 19.9, he lentävät Juhan kanssa Suomeen jo ensi viikolla. Minnan takaisinpaluusta ei ole vielä varmuutta, mutta mitä todennäköisimmin kerkeämme täällä vielä kuukauden verran yhdessä aikaa viettämään ennen minun kotiinpaluutani. Tulee ikävä jo pelkästä ajatuksesta. Mutta time flies ja pian halittavanani on pikku-mursun lisäksi pienen pieni nyytti. 


Babyshower koristeluita


Aivan mahtavat vesimeloonista tehdyt lastenvaunut Annin käsialaa

Perjantaina illalla käsilläseisontatunnilta tutut Joe ja Danna (asianajaja joka auttoi minua asunto casessa) olivat kutsuneet meidän käsilläseisontapoppoon heidän luokseen grillailemaan. Tarjolla oli lohta, kanaa, grillattuja vihannneksia ja jälkkärinä tartaletteja. Ilta oli aivan mielettömän kiva ja porukka mitä mahtavin. Alkujaan Minna vei minut tuonne käsilläseisontatunnille ja sen lisäksi että tunnilla olen oppinut käsilläseisontataitoja, on fiilis tunnilla joka kerta aivan super hauska.  



Illalla otettu sumea kuva grillimestari Joesta

Viikonloppuna olikin sitten aika lähteä taas tutkimusmatkalle San Diegon lähimaastoihin. Lauantai aamuna suuntasimme Emmin kanssa Secret stairseille La Mesaan tekemään porrastreenin. Portaita oli yhteensä 246 eli portaiden määrä ei ihan vetänyt vertoja Pispalan portaille. Oman haasteensa porrasjuoksulle kuitenkin toi lämpötila, joka 10 aikaan aamulla huiteli jo lähempänä 30 C. Reenimme jäi melko lyhyeksi juuri lämpötilan vuoksi, mutta silti sunnuntai aamuna saimme molemmat herätä mukavaan pohjejomotukseen.


Kyllä tässä olisi kaivattu Kataa piiskurina ;)

Sunnuntaina puolestaan lähdimme Emmin ja Emmin työkaverin Parrishin ja hänen vaimonsa itävaltalaisen Viktorian kanssa vaeltamaan Cedar Creek Fallseille. Olimme kuulleet vesiputouden upeudesta ja koska odotettavissa oli taas lämmin päivä, lähdimme matkaan jo 7 aamulla. Kyllä aamulla hieman kiristi avata silmät klo 6.30, kun kyseessä oli viikon ainut päivä jolloin olisin voinut nukkua hieman pidempään. Ei muuta kuin kahvia naamariin ja meikäläisen Toyota oli jo alta aikayksikön suuntaamassa kohti vesiputouksia. Patikointireitti oli haastavuudeltaan suhteellisen helppo, mennen taas vesiputoukselle alamäkeä ja palaten takaisin ylämäkeä. Päivä oli onneksemme pilvinen, joten emme joutuneet kuumuuden uhreiksi vaan lämpötilassa oli mukava vaellella. Harmiksemme vesiputous oli kuivunut ja näky ei ollut niin ihmeellinen kuin se oli ollut kuvista päätellen kuukausi takaperin. Joka tapauksessa meillä oli taas hauskaa ja saimme viettää aikaa ulkona liikkuen. Ja olihan nuo näkymät nyt silti aika säväyttäviä.  


Reitin lähtöpisteeltä oli jo aikamoiset näkymät

Reitti oli helppokulkuista eikä kivenlohkareita tarvinnut väistellä.

Lippisjengi

Tämänkertainen ryhmärämä: Emmi, Parrish, Viktoria ja meitsi

Ryhmästämme vain minä ja Viktoria uskaltauduimme uimaan, sillä huhujen mukaan tuolla vesiputouksen alla olevassa lammessa on käärmeitä. 


Harmiksemme vesiputous oli kerennyt kuumuuden ja kuivuuden vuoksi kuivua

Ja niin kääk tämä unohtui!!! Reitillä vastaamme tuli tälläinen mukava otus kuin TARANTELLA. Kyllä oli hengessä hieman pidättelemistä. Anyway paljastettakoon, että hämähäkki oli kuollut joten vaaraa ei ollut nähtävissä. :D

Mikäs se siinä?? Tarantella.

Olen kyllä niin onnellinen, että ollaan tutustuttu Emmin kanssa. Niin ihana ja samanhenkinen tyyppi, että yhteiselo sujuu mukavasti. :) 


Toissapäivänä saimme Minnan kanssa ideaksi leipoa karjalanpiirakoita. Namnam. Hyvin niiden leivonta onnistuu täälläkin, sillä WholeFoodsista löytyy ruisjauhoja ja kaupasta saa lähes samanlaista puuroriisiä kuin Suomesta. Saapi nähdä tuleeko näitä leivottua Minnan lähdettyä. Emmi tässä sulle haaste. ;) Meidän on leivottava näitä vähintään kerran tämän vuoden aikana!!! Sillä nyt jo kaikki piirakat on syöty. 


Namsnamsnams karjalanpiirakkaa munavoilla


Kuten kerroin olen yrittänyt käydä joogassa ja käsilläseisontatunnilla ahkerasti ja pientä kehitystä on havaittavissa, sillä tällä viikolla (tuurilla tai ei) onnistuin pysymään ilman tukea kyynärvarsiseisonnassa. Taisi ohjaajakin olla iloinen kun tuulettaa taustalla. :) 

Minnan viikottainen joogatunti ja kyynärvarsiseisontahaaste


Kuten viimeksi kirjoitin tänä viikonloppuna suuntaan Meksikoon, Tijuanaan meidän hallituksemme jäsenen Marcelan luokse. Hän on keksinyt vaikka mitä kivaa ohjelmaa, muun muassa viinireissun Valleyhen. Ensi viikolla sitten Iina ja Ville tulevat ja sitä seuraavalla viikolla meillä on suunnitteilla roadtrip reissu. Alkakaahan muutkin varailemaan tänne lentoja, olen nimittäin kuullut että Suomen kesäkelit eivät ole olleet vielä kovin hohdokkaita. Täällä piisaa hellettä ja aurinkoa. Ja äkkilähtöjä saa halvalla Los Angelesiin lentodiilien kautta!!! :) 

Kommentit