Ensimmäiset vieraat kylässä ja suunnaksi Los Angeles

Osa on jo kerennyt kyselemään missä seuraava teksti viipyy. No selittelyä tai ei viimeiset kaksi viikkoa on ollut sellaista menoa ja meininkiä, että blogin kirjoittamiseen ei yksinkertaisesti ole ollut aikaa. Pariin viime viikkoon on mahtunut paljon reissailua, loman pitämistä sekä unohtumaton roadtrip Grand Canyonille.


Ihana Iina <3


Kaksi viikkoa sitten ystäväni Iina ja hänen miehensä Ville lensivat Kaliforniaan moikkaamaan minua sekä Iinan hyvää ystävää Jossua. Iinan ja minun yhteinen ystävä Jossu on asunut Los Angelesissa nyt noin vuoden verran ja on tällä hetkellä Losissa töissä tilintarkastajana. Olemme tunteneet Jossun kanssa 7 vuotiaista naperoista saakka, kun taas Iinaan tutustuimme molemmat ylä-asteella. Iina ja Ville saapuivat Losiin keskiviikkona ja minä puolestaan päräytin Toyotallani paikalle lauantai aamuna työviikon jälkeen. Ajoa San Diegosta Losiin meni vain noin vaivaiset 2h 15 min, sillä onnekseni lauantai aamuna Losissa ei ollut ruuhkaa. Iina ja Ville olivat käyneet Los Angelesissa jo aikaisemmin, joten tämän reissun tarkoituksena oli lähinnä tulla katsastamaan kuinka minä ja Jossu pärjätään USA:n maakamaralla. Siksi Losin reissu ei ollut perus turistimatka vaan lähinnä yhteisen ajan viettämistä. 


Tämä kuva tiivistää viikonlopun Losissa. Hauskanpitoa kera ihanien ystävien. Kuvassa Iina, minä ja Jossu.


Heti Losiin saavuttua ajoin ensimmäiseksi Jossulle, jossa Iina ja Jossu jo kuumeisesti odottelivat saapumistani. Voi sitä ihanaa jälleennäkemisen tunnetta. Samaan aikaan tuntui siltä kuin olisimme vasta nähneet, mutta silti niin utopistista nähdä toisella puolella maapalloa. Lähtemisessä ja reissaamisessa ehkä parasta onkin juuri se, että kotiinpaluu ja perheen ja ystävien jälleennäkeminen tuntuu niin ihanalta. Kotiinpaluuta en ole vielä ajatellut, mutta tässä samalla kirjoittaessani tajusin että kolmannes reissusta on jo takana päin.


Lauantai illalla kävimme Downtownissa syömässä sekä katsastamassa paikallista yöelämää yhdessä Jossun ja Joshin kavereiden kanssa.

Launtaina kävimme haikkailemassa kuumassa sisämaan lämpötilassa, nautimme ferrarin kyydistä, uima-altaalla loikoilusta, Losin yöelämästä sekä tietenkin yhteisestä ajasta. Päivä oli aivan ihana, keli aurinkoinen kuten täällä tuppaa olemaan, ruoka hyvää ja seura mitä parhainta. Vietimme sekä lauantaina että sunnuntaina aikaa Jossun poikaystävän Joshin vanhempien luona. Heillä on aivan mielettömän upeat puitteet ja he elävät juuri sitä amerikkalaista unelmaelämää, jota yleensä kuvittelee näkevänsä vain leffoissa. Joshin perhe oli todella vieraanvarainen ja ystävällinen, joten en ihmettele lainkaan miksi Jossu viihtyy heidän seurassaan niin hyvin. Sunnuntaina illalla olimme vielä heidän luonaan grillailemassa ja voi jestas millaisista herkuista saimme nauttia. Oli karitsaa, entrecotee pihviä, persikkatomaattisalaattia ja paahdettuja perunoita - vain muutamia mainitakseni.


Kuva lauantain haikkailulta Los Angelesin sisämaasta, jossa lämpötila oli yli 40 astetta.


Iina ja Ville <3

Kyllä tällä privaattipoolilla kelpasi köllötellä.

Aijai oliko hei mahtavaa päästä Ferrarin kyytiin! Kyllä iskä voi katsoa kateellisena :) 


Sunnuntain kunniaksi suuntasimme tietysti Farmers marketille, tosin tällä kertaa Los Angelesin marketille.


Sunnuntaina nautimme auringosta Venice ja Santa Monican välimaastossa biitsillä loikoillen.


Merta näkyvissä


Yksi parhaimmista aterioista mitä olen täällä syönyt. Kiitos Jossu ja Josh sekä Joshin vanhemmat! <3


Maanantai aamuna Iina ja Ville tulivat puolestaan minun kyydilläni San Diegoon. Olisin halunnut esitellä heille koko San Diegon, mutta valitettavasti aikaa oli rajoitetusti ja näin ollen vein heidät La Jollaan ja Old Towniin. Villelle tuli intohimo päästä käymään myös Mexikossa mutta tällä kertaa unelma jäi vain haaveeksi. Vein heidät yhteen parhaimmista joogastudioista, mutta pettymykseksemme tunnin ohjaaja ei tullut lainkaan paikalle ja kassaneiti joutui puikkoihin. Jooga ei valitettavasti ollut lainkaan sitä tasoa mitä olen täällä tottunut saamaan ja harmikseni tämä osui juuri Iinan ja Villen kohdalle. Näin voi käydä vain jenkeissä... ei Suomessa.



Tietysti näytin Iinalle ja Villella minkäs muunkaan kuin La Jollan.



San Diegon Oldtown

San Diegon Oldtown on tehty meksikohenkiseksi


Sitten koittikin ikävin hetki nimittäin jäähyväisten aika. Halit jätettiin San Diegon rautatieasemalla, josta Iina ja Ville ottivat junan takaisin Losiin. Onneksi jäähyväisiinkin pikku hiljaa tottuu ja sitä ymmärtää, että ne ovat vain hetken sanoja.


Kirpaiseva hetki tuo jäähyväishalien aika


Iinan kanssa olemme tutustuneet toisiimme paremmin yliopistovuosina. Yliopistosta meille on kertynyt 7 hengen tyttöporukka Minkit, joka tuskin koskaan tulee erkanemaan toisistaan. Tämä porukka on ollut sellainen yliopiston kantava voima, että tuntuu haikealta miettiä yliopiston päättymistä. Harjoittelun päätyttyä ja Suomeen palattuani tarkoitukseni on valmistua virallisesti kauppatieteiden maisteriksi. Gradua kirjoitin kevään ajan ja nyt siitä puuttuu enää viimeiset muotoseikkakorjauket. Se tarkoittaa päivän/ kahden urakointia ja sitten se on siinä. Tavoitteeni on hoitaa se alta pois nyt elokuun aikana.


Kiitos ihanat Iina ja Ville kun kävitte! <3 Nähdään pian!!

Yksi syy miksi tulin tänne kauppakamarille harjoitteluun johtuu siitä, etten tiedä oikein vielä itsekään mitä haluan tehdä valmistumiseni jälkeen. Tämä harjoittelu on ollut itselleni ainakin tähän asti loistava kokemus juuri siitä syystä, että olen saanut tehdä jos minkäkinlaisia tehtäviä. Olen jo nyt saanut kokemusta projektien yhtä aikaisesti hallinnasta, markkinoinnista, budjetoinnista, tiimityöstä, verkkosivujen muokkaamisesta jne. Olen myös saanut paljon ideoita ja oman big magicini eli unelmani etsintä pyörii jatkuvalla syötöllä päässäni. Ideoita pulppuaa ja unelmat alkavat pikku hiljaa päivä päivältä selkiytyä. :)

Seuraava tekstini koskee roadtrippiä, jonka toteutimme viime viikonloppuna. Suuntanamme oli Grand Canyon ja jo nyt kerrottakaan, että fiilis ja kokemus tuosta kanjonista jätti ikuiset kylmätväreet pintaan. Mutta tästä siis kuulette seuraavassa tekstissä lisää. 



Kommentit