Half way

Ystäviä, surffausta, gradua, salia ja matkailua. Näistä on viime viikkojen vapaa-aika tehty. Töissä riittää hulinaa ja tehtävää, mutta silti aikaa jää jonkin verran myös muuhun. Alkukömmähdysten jälkeen arki on muodostunut itselle mieluisaksi ja aika tuntuu juoksevan siivillä. Otin noin kuukausi takaperin 24 hour fitness salille jäsenyyden ja siellä on tullut käytyä muutaman kerran viikossa. Salitreenailun lisäksi jooga on edelleen ollut ohjelmassa ja nyt blogiaika on mennyt graduun. Kuten aikaisemmin kirjoitin päätin, että palautan sen 31.8 mennessä. Viime viikolla sain ohjaajaltani viimeiset loppuviilaus kommentit ja nyt se on enää lähetä nappia vaille valmis. Pitäisi vaan lähettää eikä miettiä turhaan. Joka tapauksessa se on nyt sanottu kirjallisesti että ensi viikon torstaihin mennessä työ on palautettu. :)


Joyceeeeeeee ja lauantain surffailut. Osallistuimme "meetup" surffiopetukseen, joka oli ilmainen ja joka järjestetään joka lauantai La Jollassa. 

Kyllä aika pesukonemylly olo 2,5 h surffauksen jälkeen

Olen saanut täältä hyviä ystäviä ja aikaa tulee vietettyä erityisesti Joycen, ruotsalaisten internien, Emmin sekä hallituksen jäsenten ja heidän puolisoiden kanssa. Ennen tänne tuloa mietin sitä kuinka yksinäiseksi täällä tulen oloni tuntemaan, mutta no ei ainakaan vielä siitä ole ollut pelkoa. Kyllä usein saa kiittää itseään siitä että on niin avoin ja sosiaalinen eivätkä uudet tilanteet pelota. Harjoittelun myötä olen oppinut small talk kulttuurin ja yhteydenottaminen arvovaltaisiin ihmisiin ei enää jännitä. Englannin kielen taito on myös kehittynyt ja toiveena olisi, että harjoittelun jälkeen ruotsikin luonnistuisi pitkän tauon jälkeen.



Mieletön nainen, Carola <3 Hänen kanssaan tulee vietettyä paljon aikaa. Carola on FACC:n hallituksen uusin jäsen ja hänen kanssaan suunnitellaan yhdessä Suomi 100 juhlaa. 

SACCn harjoittelijat viettämässä grilli-iltaa minun luona. Vasemmalta Gustav, Christopher, Moa ja Klara

Lauantain pool ja eväs hetki Klaran kanssa 

Viime sunnuntaina olimme grillailemassa ja viettämässä iltaa Joycen luona hänen työkavereiden kanssa.

Ja tässä taas Joyce kutsui minut potluckiin eli illalliselle hänen naapureiden kanssa. 


Harjoittelu maistuu edelleen ja projektien parissa riittää tehtävää. Pieniä haasteita on myös tullut vastaan ja siksi on ollut pakko käyttää omaa luovuutta niin paljon kuin mahdollista. Seuraavien kolmen viikon aikana olemme viisaampia saammeko toista projekteistamme toteutettua. Tällä viikolla sain kunnian olla yhteydessä suomalaiseen nobelistiin ja vaikka hän joutui vastaamaan kieltävästi juhlakutsuumme, arvostus henkilöä kohtaan nousi ennestään. Hän vastasi viestiin ja vieläpä 1 h sisällä.


House of Finland järjesti tänä viikonloppuna Finnish your dinner tapahtuman, jossa nautittiin suomalainen illallinen taivaan alla. Kuvassa ihanat HOFin presidentti Eeva ja Raija. <3 Hauskaa oli kuten kuvasta saattaa nähdä. 

Kuten moni on kuvista on saattanut nähdä kävin viime viikonloppuna San Fransiscossa Sannan luona. Pidennetty viikonloppu oli täynnä nähtävyyksiä, hauskanpitoa, ihania ihmisiä, startup pöhinää ja eclipsen ihmettelyä. Tästä matkasta kirjoitan uuden tekstin, nimittäin tältä reissulta on paljon kerrottavaa.


Tämä teksti on hyvä lopettaa tähän kuvaan. Tänään olin graduaherruksen jälkeen pari tuntia loikoilemassa Joycen luona, kattoterassin poolilla. Kyllä kelpaaaaaaaaaaaaa! :)


Mukavaa viikkoa ja muistakaa kerätä sieniä ja marjoja minullekkin talteen! :) 




Kommentit